Sări la conţinut
septembrie 28, 2010 / Oana Boncu

O noua invitatie …

Draga prietene al Bucurestiului,

Noi, Asociatia “Bucurestiul meu drag”, impreuna cu Libraria Carturesti va invitam sa vedeti un Bucuresti clasic si elegant prezentat în 56 de fotografii alb-negru realizate de membrii asociatiei noastre. Nu suntem profesionisti dar ne place sa fotografiem si mai ales sa fotografiem Bucurestiul nostru drag.

Despre vernisaj ar fi multe de spus…

Vernisajul de vineri 1 octombrie va incepe la ora 18.30 pe peronul statiei de metrou Unirii 1 unde, fiecare dintre fotografi isi va expune personal fotografia, ne vom muta in statia de metrou Unirii 2 iar pe la 19.30 vom vernisa expozitia in Pasajul Universitatii dupa care vom pune fotografiile acolo unde le este locul, in Café Verona de la Libraria Carturesti. Astfel fotografiile noastre vor face o calatorie prin oras.

La Cafe Verona, libraria Carturesti va asteptam la un must delicios si o turta dulce, la dovleac si mere coapte, ce mai… o sarbatorire a toamnei bucurestene si bineinteles cu muzica buna, Nicu Alifantis http://www.alifantis.ro/alifantis.html !

Curatorul expozitiei: Dan Moruzan http://www.danmoruzan.ro (ai fost de nota 10)

Fotografiile sunt minunat tiparite de AME Design http://www.amedesign.ro (iti multumim Marcel)

Cu prietenie,

Asociatia “Bucurestiul meu drag”
Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
0743.076.255
http://www.orasul.ro

Despre Asociatia „Bucurestiul meu drag” (www.orasul.ro)

Asociatia „Bucurestiul meu drag” a fost infiintata in anul 2007 propunandu-si ca, prin intermediul fotografiei, sa cultive cunoasterea Bucurestiului si sa contribuie la descoperirea farmecului locurilor, a oamenilor si a traditiilor care l-au construit, care i-au definit spiritul si care interfereaza zilnic cu prezentul nostru.
Pe parcursul anilor, asociatia a organizat excursii foto pentru pasionatii de fotografie, publicand pe pagina web http://www.orasul.ro peste 50.000 de fotografii realizate in aceste deplasari.
De asemenea, „Bucurestiul meu drag” a realizat expozitii foto desfasurate in Romania si in strainatate, precum si diverse actiuni caritabile.
Detalii pe pagina web a asociatiei: http://www.orasul.ro.

Despre Dan Moruzan (www.danmoruzan.ro)

Castigator al nici unui premiu in fotografie, cum spune Dan Moruzan, recunoaste totusi ca este un mare iubitor de IMAGINE.
Avand o diploma in inginerie dar cu o educatie profund umanista, Dan Moruzan este membru de 2 ani in asociatia „Bucurestiul Meu Drag”.
Cu o experienta de 10 ani in domeniul fotografic, de 6 ani este fotograf ‘profesionist’ – adica, citandu-l: de aproape 6 ani gandesc in imagini si peste 80% din timp imi este dedicat acestui frumos domeniu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: