Skip to content
Iunie 3, 2009 / Oana Boncu

Expozitie foto – „Trecut-au anii”

trecut-au anii

Draga prietene al Bucurestiului,

In perioada 9 – 21 iunie 2009 te asteptam la Muzeul Municipiului Bucuresti la expozitia foto “Trecut-au anii…”, te asteptam la o intalnire cu anii tineretii/copilariei noastre prin imagini surprinse pe strazile urbei in ultimele patru decenii. Detalii la www.orasul.ro

Noi, Asociatia “Bucurestiul meu drag” si Muzeul Municipiului Bucuresti, am adunat la un loc pentru aceasta inedita expozitie 104 fotografii care reprezinta instantanee ale ultimilor 40 de ani din viata orasului.
Fotografiile vechi sunt din arhiva muzeului, cele actuale sunt realizate de membrii Asociatiei “Bucurestiul meu drag”.

Curatorul expozitiei: Andrei Birsan

Savoarea Bucurestilor se regaseste in cele mai fine detalii ale imaginilor, fotografiile fiind tiparite folosind tehnica imprimarii pe canvas satinat pentru utilizare outdoor (Epson GS Canvas Satin), cu ajutorul imprimantei Epson Stylus Pro GS600. Imaginile sunt reproduse pastrand acuratetea culorilor, cu gradatii fine de nuanta.

Designul expozitiei este realizat de Doc Comm.

Vernisajul expozitiei va avea loc marti, 9 iunie 2009, orele 18.00, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti.

Invitati speciali:
Domnul prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc – presedinte Ordinul Arhitectilor din Romania
Domnul George Potra – Presedinte Fundatia Europeana Titulescu

Cu prietenie,
Asociatia “Bucurestiul meu drag” si Muzeul Municipiului Bucuresti

Andrei Birsan
presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255
www.orasul.ro

Despre Asociatia „Bucurestiul meu drag”:
Asociatia „Bucurestiul meu drag” a fost infiintata in anul 2007 propunandu-si ca, prin intermediul fotografiei, sa cultive cunoasterea Bucurestiului si sa contribuie la descoperirea farmecului locurilor, a oamenilor si a traditiilor care l-au construit, care i-au definit spiritul si care interfereaza zilnic cu prezentul nostru.
Pe parcursul anului 2008, asociatia a organizat 28 de excursii foto pentru pasionatii de fotografie, publicand pe pagina web http://www.orasul.ro nu mai putin de 12.000 de fotografii realizate in aceste deplasari. De asemenea, „Bucurestiul meu drag” a initiat 8 expozitii foto desfasurate in Romania si in strainatate, precum si diverse actiuni caritabile. In 2009 au fost organizate 11 excursii foto, si doua expozitii. Detalii pe pagina web a asociatiei: http://www.orasul.ro.

Despre Muzeul Municipiului Bucuresti
La sfarsitul lunii iunie 1921, Consiliul Comunal Bucuresti a aprobat propunerea primarului dr. Gh. Gheorghian de infiintare a „Muzeului Comunal Bucuresti” la initiativa istoricului Nicolae Iorga.
Muzeul de Istorie Bucuresti a fost redeschis in localul actual la 23 ianuarie 1959, in ajunul centenarului Unirii Principatelor.
Personalitati de seama ale istoriografiei si cercetarii stiintifice au onorat directia muzeului: dr. George Severeanu, arheologul Dinu V. Rosetti, prof. George Florescu, prof, univ. dr. Panait I. Panait, dr. Vasile Boroneant si actualul director dr. Ionel Ionita.

Despre Epson
Epson este lider in productia de imprimante destinate pasionatilor de fotografie si fotografilor profesionisti. Acestia pot avea acces la cele mai recente tehnologii de procesare a fotografiilor digitale si isi pot realiza propria „camera obscura” pentru prelucrarea si imprimarea imaginilor in formate variate, de la 10×15 cm pana la 64 inci. Imprimantele foto Epson care folosesc cerneala UltraChrome™ au o rezolutie de listare de pana la 5760×1440 dpi optimizata pe medii de tiparire adecvate, rezultand imagini clare in culori naturale si gradatii fine, pastrand un echilibru perfect al nuantelor de gri.

Despre Doc Comm
Ambalajeevenimentedelansarecampaniideimaginesimpozioanepromotiipentruconsumatorimaterialepromotionalestanduricampaniidedirectmailwebsiteuribrandingsirebrandingcampaniidemotivareaangajatilorpetrecerianuale
Asa cream noi la Doc Comm atitudini…..atitudini pozitive fata de brandurile si compania voastra.

Reclame

2 comentarii

Lasă un comentariu
  1. cristis / Iun 4 2009 8:36 pm

    ce de informatie… copy/paste de pe orasul.ro?
    hai ca m-ai convins si vin la expozitie…

  2. oanaboncu / Iun 4 2009 11:24 pm

    Yap. Copy then Paste. 😀
    Vad ca scopul a fost atins cel putin pentru un vizitator al blogului. La nivel declarativ, desigur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: